Välkommen till Nykvarns Gymnastikförening!

2017 vecka 37 drar de flesta grupper igång och nyheten på vuxensidan för i år är ett pass FUNKTIONELL STYRKA, en träningsform som passar alla! Passet ger dig effektiv träning av både styrka och kondition eftersom det kombineras av pulshöjande och rörliga styrkeövningar. Hela kroppen tränas i detta pass. Förutom den egna kroppen som redskap används t.ex. skivstänger, medicinbollar, hantlar, gummiband och stepbrädor. Passet är enkelt att anpassa till din egna förmåga och styrka!

På truppsidan har vi kunnat starta upp en truppgrupp, Trupp Basic, där vi tagit in alla barn som stog på kölistan, vilket vi är mycket glada över.

Läs mer om alla våra pass under Våra grupper/pass och klicka dig framåt. Vi hoppas att just Du skall kunna hitta en träningsform som passar för just Dig.

Svensk gymnastik - rörelse hela livet!

Välkommen!

Uppdaterad: 09 APR 2018 17:12