Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 14 juni

02 JUN 2020 11:44
Information om årets årsmöte den 14 juni i Folkets park.
  • Skapad: 02 JUN 2020 11:44

Hej alla Medlemmar i NGF! 

Vi kan redan nu säga att det blir en annorlunda version av en årsmöte i år - vi kommer endast samlas max 40 personer, enligt gällande regler från Folkhälsomyndigheten. Mötet kommer genomföras med begränsningar och vi kommer genomföra det utomhus med avstånd till varandra. 

Det kommer att finnas alternativ - poströstning och fullmaktsförfarande för de som inte kan eller vill närvara på årsmötet. Mötet kommer även att sändas live på plattformen ZOOM där ni kommer kunna delta. 

Inkomna motioner kommer också behandlas som tidigare - motionerna skickas ut med kallelsen och då med styrelsens rekommendation till beslut.

Årsmötet den 14/6 kommer att omfatta en verksamhetsredovisning, årsredovisning, förslag på medlemsavgift, nya stadgar och revisorernas granskning. Dessutom ska frågan om styrelsens ansvarsfrihet och val av ny styrelse beslutas. 

Datum: 14:e juni 2020. 

Tid: 14:00

Plats: Rotundan Folkets park Nykvarn

Anmälan för att delta till årsmötet fysiskt sker till This is a mailto link märk mailet med ÅRSMÖTE. Det är först till kvarn som gäller. Ange hur många som kommer och namn på personerna. 

Anmälan till årsmöte digitalt sker även det till This is a mailto link märk mailet med ÅRSMÖTE DIGITALT. Du kommer då innan mötet att få en länk utskickad där du kan gå in och följa årsmöte från en mobil, surfplatta eller dator i god tid innan mötet. Du måste skapa ett Zoom konto och logga in för att sedan trycka på länken vi skickar ut när du anmält dig! 

Det går även bra att poströsta. Skriv ut och fyll i bifogad blankett och lämna i kansliets brevlåda på Gammeltorpsvägen 1A senast den 10/6!

Vi hoppas ni har överseende med Årsmötet detta år! Vi försöker göra det bästa av situationen! 

 

Hälsningar, Styrelsen NGF

 


Epost: Adressen Gömd

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

  

Våra sponsorer

Postadress:
Nykvarns GF - Gymnastik
Gammeltorpsvägen 1 A
15530 Nykvarn

Kontakt:
Tel: 0855247413
E-post: This is a mailto link

Se all info