Hoppa till sidans innehåll

Inställd gympa fr.o.m 20 mars

17 MAR 2020 13:38
Från och med fredag 20 mars ställer vi in gympan under två veckor.
  • Uppdaterad: 17 MAR 2020 13:38

Styrelsen i Nykvarns Gymnastikförening har den 17:e mars beslutat ställa in all verksamhet som sker inomhus från den 20:e mars, i två veckor, för att därefter ompröva beslutet. Vi följer utvecklingen i samhället, rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet. Nytt beslut tas den 1:a april. 

Vi har förståelse för att frågor kommer uppstå i detta beslut men vi tar våra medlemmar, ledare och anställdas hälsa i första hand. Styrelsen har fattat ett gemensamt beslut. 

Den planerade truppgymnastiktävlingen vi skulle anordna den 9-10 maj, ställs in och skjuts upp. Information om detta kommer senare. 

Med tanke på att vi har många aktiva medlemmar i NGF som går på skolorna i kommunen, vill vi bidra till att begränsa smittspridningen. I och med att myndigheterna uppger att det finns en allmän spridning rekommenderar de att vara mer ”sparsam” med sociala kontakter. Det är naturligtvis tråkigt men nödvändigt. 

Särskild info till trupperna: Trupp Röd 1 tränar sin sista träning den 17/3 och Röd trupp 2 sin sista träning den 19/3. Detta i syftet att minska antalet människor på plats samtidigt i hallen. 

Styrelsen Nykvarns GF

 


Epost: Adressen Gömd

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

  

Våra sponsorer

Postadress:
Nykvarns GF - Gymnastik
Gammeltorpsvägen 1 A
15530 Nykvarn

Kontakt:
Tel: 0855247413
E-post: This is a mailto link

Se all info